About us

Hoe het allemaal begon...

Wij zijn Isa, Thomas en Lotte. Drie verschillende individuen met een (eigen)wijze blik op de wereld. Over één ding zijn we het eens: wij geloven in de kracht van het gesprek over framing. We streven ernaar om individuen en bedrijven aan het denken te zetten.

Hoe het allemaal begon? In ‘De Poort’, een café in Utrecht, zaten we te filosoferen over hoe wij ons neerzetten in de (online) wereld. Waarom en waarvoor gebruiken wij sociale media? Onlangs had kunstenaar Ritzo ten Cate een fotoserie gemaakt genaamd ’telefoonzombies’. Hij fotografeerde mensen op het moment dat ze net even opkijken van hun telefoon. Een moment waarop zij even volkomen van de wereld lijken te zijn. Dit gesprek was de aanleiding om te starten met trainingen in het onderwijs over sociale media en framing. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een trainings- en ontwikkelingsbureau die naast individuen ook bedrijven ondersteunt om hun frame te bepalen. 

Kennismaken? Neem gerust contact met ons op via info@aboutframing.nl of stuur een appje naar Isa, Thomas of Lotte. We leren je graag beter kennen!

De gezichten achter About Framing

Lotte van den Brink

Tel: +31 6 23285609

Thomas Bijl

Tel: +31 6 53233787

Isa Geerts

Tel: +31 6 22610337